18 Ekim 2019 Cuma
Anasayfa > Haberler > MİSAFİRHANEMİZDEN FAYDALANMA ŞARTLARI
MİSAFİRHANEMİZDEN FAYDALANMA ŞARTLARI

08.04.2016 13:49 12 14 16 18 yazdır
Türkiye Kamu Sen Üyelerinin ve tabi ki Türk Eğitim Sen üyelerimizin aidatları ile yapılan Konfederasyonumuzun yeni hizmet binası bünyesinde bulunan 39 odalı, 117 yataklı misafirhanemiz 3 Nisan 2014 Perşembe gününden itibaren üyelerimizin hizmetine girmiştir.
Memur sendikaları içinde kendi hizmet binası olan tek sendikayız. Bu hizmetle gurur duyuyor üyelik aidatları ile bina yapılmasına ön ayak olan çok değerli yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Artık Ankara'da bizimde bir evimiz olmuştur.
2 kişilik odalardan 6 kişilik odalara kadar çeşitli alternatiflerin sunulduğu Ankara'daki yeni misafirhanemizde,  geniş odalar, uydu yayınlı TV ve  internet, oda termostatlı klima, 24 saat sıcak su gibi birçok hizmet yer alırken, her şey üyelerimiz ve yakınlarının konforu düşünülerek tasarlanmıştır.
Misafirhanemizde konaklamak isteyen üyelerimiz aşağıdaki iletişim numaralarını doğrudan arayarak rezervasyon yaptırabilecektir. Bir gün öncesinde öğlene kadar teyid edilmeyen rezervasyon iptal edilecektir.

Misafirhanemizin üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

İLETİŞİM NUMARALARI:

Tel: 0 (312) 424 09 65

Fax: 0 (312) 424 09 66

Adres: Erzurum Mah. Talat Paşa Bulvarı No: 160 Cebeci / ANKARA

Hizmetin daha iyi işlemesi, gelen konukların hizmetten daha iyi yararlanmaları İçin;

Türkiye Kamu-Sen Misafirhanesinden öncelikli olarak; Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendika üyeleri, bunların eş ve çocukları ile anne, babalan, kayın anne babaları, misafirhanenin müsait olması halinde ise; sendikalara üye olma şartlarına sahip olmayan üye yakını misafirhaneden yararlandırılacaktır.

Görevi ve unvanı ne olursa olsun hiçbir kişi ve personel, misafirhane hizmetinden bedelini ödemeksizin yararlandırılmayacaktır.

Misafirhaneden konaklama için tespit edilen ücretler tahsisin yapıldığı tarihte ilgililerden peşin olarak tahsil edilecek, misafirhane için aşağıda belirlenen ücret listesine harfiyen uyulacaktır.

MİSAFİRHANE ÜCRET LİSTESİ
1-ÜYE25,00 TL
2-ÜYENİN BİRİNCİ DERECE YAKINLARI (KAMU ÇALIŞANI OLMAYAN EŞ, ÇOCUK, ANNE BABA, KAYIN ANNE BABA)25,00 TL

3-KAMU ÇALIŞANI OLMAYAN ÜYE YAKINLARI İLE KANUN GEREĞİ ÜYE OLAMAYAN KAMU ÇALIŞANLARI (ÜYELERİN REFARANSI İLE)35,00 TL

4-KAMU ÇALIŞANI OLUP SENDİKAMIZA ÜYE  OLMAYAN ÜYE YAKINLARI100,00 TL

0-7 YAŞ ARALIĞI 1. ÇOCUKÜCRETSİZ
0-7 YAŞ ARALIĞI 2. ÇOCUK15,00 TL
7-12 YAŞ ARALIĞI ÇOCUK15,00 TL
13 VE ÜZERİ ÇOCUKLAR25,00 TL
*Ücretler 2014 yılı Mayıs ayı itibariyle belirlenmiştir.

Misafirhanede konaklama süresi en fazla 15 gündür. Konaklama süresi dolan misafirler en geç saat 11.00'de misafirhaneyi boşaltacaklardır.

Misafirhaneye kabul olunan kişiler ve beraberindekiler kimliklerini ve üye kimliklerini, beraberinde eşi olanlar evlenme cüzdanını, bakmakla yükümlü olunan kişiler bakımından; anne babaları nüfus cüzdanlarını gösterecekler, verilen konaklama kartına ad ve soyadlarını, görev unvanlarını kaç gün kalacaklarını doğru ve eksiksiz yazarak ilgililere teslim edeceklerdir.