18 Ekim 2019 Cuma
Anasayfa > Haberler > Şube 6. Olağan Genel Kurulumuz Hayırlı Olsun

Şube 6. Olağan Genel Kurulumuz Hayırlı Olsun

16.11.2017 12:25 12 14 16 18 yazdır
Türk Eğitim Sen İstanbul 4 Nolu Şubenin 6. Olağan Genle Kurulu, 11 Kasım Cumartesi günü Beyoğlu Öğretmenevi'nde yapıldı... Hayırlı uğurlu olsun...
Şube 6. Olağan Genel Kurulumuz Hayırlı Olsun
Türk Eğitim Sen İstanbul 4 Nolu Şube 6. Olağan Genel Kurulu 11 Kasım Cumartesi günü Beyoğlu Öğretmenevi'inde gerçekleştirildi. Kongreye delegelerin teklifi ile Türk Eğitim Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU divan başkanlığı yaptı. Yine delegelerin teklifi ile divan üyeliklerine, Şişli Kervansaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hayri BATITÜRK ve Şişli Hüseyin Avni Kurşun İlkokulu Sınıf Öğretmeni Gonca TİRYAKİOĞLU seçildiler.
Saat 10:00'da kahvaltı ile başlayan genel kurul, saat 11:00'de divan kurulunun göreve başlaması ile gündeme geçildi.
Şube Başkanı Erdinç ÖZTAŞ ve Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet KODAK birer konuşma yaparak delegelere ve misafirlere hitap ettiler.
Saat 12:00'de divan kurulunun seçim kurulunu göreve davet etmesi ile seçim işlemlerine geçildi.
Seçim işlemlerinin de bitmesinin ardından genel kurul tamamlanmış oldu.
Kesinleşen seçim sonuçları aşağıdaki gibidir.

Genel kuruldan kareler...